HABERLER
13-06-2024 13:49

DÜZCE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NDA DA SAHADA OLACAK

 

Kurban Bayramı tatilinin resmi olarak 9 güne uzatılması ile birlikte Düzce Belediyesi nöbetçi personellerinin çalışma takvimi de belirlendi. Tatil boyunca Sosyal Yardım İşleri’nden Fen İşleri’ne, Zabıta’dan Temizlik İşleri’ne kadar ekipler talepleri karşılamaya ve ihtiyaç olan noktalarda çalışmalarına devam edecek.

Düzce Belediyesi 9 günlük Kurban Bayramı tatili yaklaşırken mesai düzenlemelerini yaptı. Tatilde şehrin sorumluluk alanı genelinde çalışma yapacak ekipler netleşti. Kurban kesilen alanlar dışında denetim yapacak Zabıta Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda asayiş denetimlerini de sürdürecek. Ayrıca Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine et ulaştırmak isteyen vatandaşlar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri aracılığı ile etlerinin doğru kişilere ulaşmasını sağlayabilecek.

SU, FEN İŞLERİ VE TEMİZLİK DE SAHADA OLACAK

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı belirli ekipler de şehir merkezi başta olmak üzere çevre mahallelerde acil ihtiyaç olan yol kaldırım onarım çalışmalarını yürütecek. Arıza, su kesintisi ve benzeri durumlara karşı nöbette olacak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ise gelişecek herhangi bir olumsuzluğa karşı tatil boyunca teyakkuzda olacak. Aynı zamanda Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı nöbetçi ekipler, bayram boyunca çöplerin toplanması ve genel temizlik çalışmalarına da devam edecek.

BEYAZ MASA, HEM UYGULAMADA HEM BİR TELEFON UZAKTA

Düzce Belediyesi’nin vatandaşlarla birebir iletişim noktası olan ve hızlı çözümün adresi olan 153 Beyaz Masa da hem mobil uygulamalar üzerinden hem de telefon ile ulaşan vatandaşların acil talepleri ile şikayetlerini sisteme girerek ilgili müdürlük ekiplerine yönlendirmeye devam edecek. Acil müdahale ekipleri talep ve şikayetleri öncelik sırasına göre giderecek.