HABERLER
22-05-2024 18:39

DÜZCE’DE HAŞERE İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi, şehir merkezinde haşere ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ana arterlerdeki kanalizasyon ve yağmur suyu mazgallarında sivrisinek, üvez ve hamam böceğine karşı ikinci tur ilaçlama çalışmalarına başlayan ekipler, program dahilinde tüm mahalleleri ilaçlayacak.

Düzce’de yaz dönemi haşere ile mücadele programı devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce oluşturulan ekipler tarafından ikinci tur ilaçlama çalışmalarına başlandı.

Ela Bahriye Oral Bulvarı, Aydınpınar Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Rıhtım Caddesi, Kuyumcuzade Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Rasim Betir Bulvarı ve Nezih Tütüncüoğlu Bulvarında bulunan kanalizasyon ve yağmur mazgallarında sivrisinek, üvez ve hamam böceğine karşı ilaçlama yapıldı.

Bolu Caddesi, İstanbul Caddesi, Gazhane Caddesi, Saatçıgil Caddesi, Kızılay Meydanı, belediye ve valilik çevresi, Spor Sokak ve Antep Caddesi gibi yoğun insan kalabalığının olduğu bölgelerdeki ilaçlama çalışmaları ise gece saatlerinde gerçekleştirildi.

Şehir merkezinden başlayan ilaçlama çalışmaları, program dahilinde Düzce’nin 63 mahallesindeki ahır, tuvalet kuyusu, sivrisinek ve karasinek oluşturacak durgun su alanlarının ilaçlanması ile sürüyor.

İlaçlamalar, mevsim veya hava koşulları elverdiği sürece periyodik olarak kesintisiz şekilde devam edecek.