HABERLER
27-07-2023 11:50

YEŞİL VADİ’DE SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDECEK

 

Düzce Belediyesi Bahçeşehir Yeşil Vadi etkinlik alanı ilk organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik vatandaşlardan büyük ilgi görürken Açık Hava Sinema Gösteriminin devam edeceği açıklandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kazandırdığı yatırımlardan biri olan Bahçeşehir Yeşil Vadi alanında ilk etkinlik geçtiğimiz akşam düzenlenmiş, Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan sistemle Yeşil Vadi’de vatandaşlar için Açık Hava Sinema Gösterimi yapılmıştı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören sinema gösteriminin yaz dönemi boyunca devam etmesi konusunda planlama yapıldı. Yeşil Vadi’de organizasyon, Yeşilçam’ın ve dünya sinemasının kült filmleri ile devam edecek. Ücretsiz açık hava sinema gösteriminin gelecek film programı da açıklandı.

Kültür İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Açık Hava Sinema etkinliğinin 27 Temmuz Perşembe akşamı “Hababam Sınıfı Uyanıyor” ve 28 Temmuz Cuma akşamı ise “Hababam Sınıfı Tatilde” filmi sinemaseverlerle buluşacağı aktarıldı. Açıklamada sinema gösterimlerinin hava şartlarına bağlı olarak ilerleyen tarihlerde de devam edeceği belirtildi.