24-06-2023 14:24

MUHTARLARLA İSTİŞARELERDE BULUNDU

Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Aydın, merkez mahalleleri ziyaret ederek, muhtarlarla biraraya geldi. Muhtarlarla istişarelerde bulunan Aydın, mahallelerin talep, istek ve önerilerini de dinledi.

Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Aydın, beraberinde Başkan Yardımcısı Okan Kaltu ve Muhtarlık İşleri Müdürü Gönül Asuk ile birlikte merkez mahalle muhtarlıklarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Akınlar Mahallesinden başlayan Başkanvekili Aydın, muhtar Sefer Aktürk’ten mahalleye yönelik bilgi alarak, belediye çalışmaları konusunda da son durumu masaya yatırdı.

Ardından beraberindeki heyet ile birlikte sırasıyla Ağa ve Tokuşlar Mahallelerini de ziyaret eden Aydın, mahallenin öncelikli taleplerini muhtarlardan dinleyerek, mahallelerde yapılacak olan hizmetlere dair ilgili birimlerin gereken çalışmayı yapması yönünde talimat verdi.