HABERLER
02-06-2023 17:58

DÜNYA ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Düzce Belediyesi ile Düzce Valiliği tarafından ‘Temiz Şehir Düzce’ çalışmaları çerçevesinde sıfır atık konusunda toplumsal farkındalık oluşturulabilmesi amacıyla 2 gün sürecek Dünya Çevre Haftası etkinlikleri düzenleniyor.

Düzce Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir Düzce için tüm birimleriyle mücadele etmeye, toplum nezdinde 7'den 70'e farkındalık oluşturmaya yönelik projeler üretmeye devam ediyor.

Bu doğrultu da hareket eden Düzce Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü, Düzce Valiliği ile birlikte Dünya Çevre Haftası etkinliklerini Düzcelilerle buluşturmak için hazırlıklarını tamamladı.  4 Haziran Pazar günü başlayacak etkinliklerin ilk gününde bu yıl 8’ncisi düzenlenecek olan Bisiklet Baharı etkinliği gerçekleştirilecek. Belediye Meydanında toplanılmasının ardından saat 17.00 itibariyle başlayacak etkinlik ile sağlıklı ve temiz Düzce vurgusu yapılacak.

Etkinlikler, 5 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü ile son bulacak. Saat 13.00 da belediye meydanında toplanılmasının ardından Anıtpark’ta son bulacak yürüyüşle, Sıfır atık ve Temiz Şehir Düzce farkındalığı tüm Düzcelilerle paylaşılacak.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü, 3 gün olarak kamuoyu ile paylaşılan etkinliklerin ilk günü planlanan Plogging etkinliğinin hava muhalefeti yaşanacak olmasından ötürü ileri bir tarihe ertelendiğini paylaştı.