HABERLER
29-03-2023 15:49

DÜZCE BELEDİYESİNDEN ŞEHRİN TANITIMINA BİR KATKI DAHA

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin marka şehir olması yolunda hayata geçirdiği projelerine bir yenisini ekledi. Özlü’nün talimatlarıyla hazırlanan Düzce Kent Portalı’ internet sitesi hizmet vermeye başladı.

Düzce’nin tanınılırlık oranının artırılması, saklı güzelliklerinin tüm Türkiye tarafından bilinir hale getirilmesi ve turizm gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen Düzce Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda hazırlanan bir projeyi daha hayata geçirdi.

Bu çerçevede, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Bilgi İşlem Şefliği tarafından Düzce’ye gelen ziyaretçilere bir nevi önbilgi olması amacıyla şehri hızlı ve pratik şekilde keşfedebilmelerine yönelik https://kentportal.duzce.bel.tr internet sayfası tasarlandı.

Hizmete giren portal sayesinde il dışından Düzce’ye gelen vatandaşların cep telefonlarına hoş geldin SMS’i gönderilmesiyle başlayacak süreçle beraber misafirler, SMS üzerinden tek tıkla siteye yönlendirilmelerinin akabinde Düzce’nin gezilecek yerlerinden doğal güzelliklerine, tarihi ören yerlerinden kafe/restoran ve piknik mesire alanlarının bulunduğu bölgelerin konum adreslerine kolaylıkla ulaşma imkanına sahip olacak.


Düzce’nin tanıtımı noktasında önemli bir görev üstlenecek portal ayrıca Düzce ile ilgili detaylı bilgilere ve görsellere e yer vermesinin yanı sıra şehir genelinde devam eden ve biten projelere başta olmak üzere Düzce ile özdeş bir çok yeniliği ilgilerine sunacak şekilde tasarlandı.