HABERLER
25-01-2023 12:37

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİNDE İKİNCİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem kayıtlarını almaya başladı. 6 Şubat 2023 tarihinde derslerin başlayacağı ve 27 branşta kursların verileceği yeni dönemde ayrıca 5-6 yaş içinde etkinlik atölyeleri oluşturuldu.

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, birbirinden farklı ve eğitici kurslarla öğretim yılının 2’nci dönem kayıtlarını almaya başladı. Çocuk Üniversitesi, 6 Şubat 2023 tarihinde başlayacak ikinci döneminde yeni öğrencileriyle buluşmayı bekliyor.


Cumhuriyet Mahallesi 1933. Sokak No:17 adresinde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Üniversitesi,  ikinci dönemin dolu dolu geçmesi için tüm hazırlıklarını tamamlayarak başvuruları almaya başladı. 7-14 yaş aralığında ve bazı kategorilerde 5-6 yaş aralığındaki çocukların kabul edileceği eğitimler 27 farklı kategoride oluşturuldu.

27 BRANŞTA KURS AÇILIYOR
Çocukları ilgi alanlarına göre değerlendirmek ve bu yönde eğitim alt yapısını oluşturmak adına sunulan dersler arasında; Robotik Kodlama, Fen Bilimleri, İngilizce, Mutfak Atölyesi, Pastacılık Akademisi, Görsel Sanatlar, Tasarım Atölyesi, Karikatür Atölyesi, Ahşap Tasarım, Matematik, Dini Değerler Eğitimi, Akıl Oyunları, Etkili Okuma ve Düşünme Becerileri, Hareket Eğitimi, Ritim, Klarnet, Gitar, Piyano, Keman, Bağlama, Fiziksel Gelişim, Modern Dans, Halka Oyunları, Muaythai, Masa Tenisi, Müzik Atölyesi, Eğitici Drama yanı sıra 5-6 yaş aralığı için Ana Sınıfı, Minik Şefler Mutfağı, Görsel Sanatlar, Tasarım Atölyesi, Değerler Eğitimi, Jimnastik, Bale ve Ritim’den oluşan etkinlik atölyelerine yönelik farklı seçenekler bulunuyor.

6 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle başlayacak eğitimlere yönelik kayıt için gereken belgeler ve kurslar hakkında 0 (380) 523 02 44 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilecek.