22-10-2022 17:03

DOĞAL PARKURDA YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikle, 150 üniversiteli genç 5 km’lik doğa yürüyüşünde buluştu.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, her kesimden gence yönelik sportif faaliyetlere desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yaz ve kış spor okulları başta olmak üzere ortaklaşa birçok etkinliğe imza atan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, son etkinlikte üniversite öğrencileri ile buluştu. Düzce Belediyesi tarafından yurtlarından alınan öğrenciler ilk olarak Kent Ormanında yürüyüş parkuruna getirildi. Yaklaşık 150 üniversiteli genç, 5 km’lik doğal parkurda yürüyüş gerçekleştirdi.

Çakırlar Mahallesinde tamamlanan parkurun ardından öğrencilere çay-simit ikramında bulunuldu.