05-08-2022 15:50

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ

Düzce Belediye Meclisinin 2022 yılı Ağustos ayı ikinci oturumu Meclis Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısı 13 maddenin görüşülerek karara bağlanmasıyla tamamlandı.

Düzce Belediye Ağustos ayı ikincisi toplantısı Belediye Meclis Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ağustos ayının ilk oturumuna ait meclis tutanak özetinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından 13 gündem maddesi görüşüldü.

Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen kat karşılığı inşaat yapım ihalesi, 2022 yılı gelir tarifesinde değişiklik yapılması, serbest ve indirimli kart binişlerine yönelik gelir desteği ile toplu taşıma ihalesi maddeleri oy çokluğu ile meclisten geçti.

İmar Komisyonuna havale edilen diğer gündem maddeleri ise meclis üyeleri tarafından görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Toplantı, bir sonraki meclis oturumunun 5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 19.00’da yapılmasına karar verilerek sona erdi.