04-08-2022 16:40

DÖRT BİR YANDA ÇİMLER BİÇİLİYOR

Düzce Belediyesi, kent genelinde bulunan parklarda, yeşil alanlarda ve orta refüjlerde çim biçme, bakım ve yenileme çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin her bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalarda halk sağlığı ve çevre düzenlemesine önem verilirken özellikle çocuk parkları zararlı otlardan temizleniyor.

Park ve ortam yaşam alanlarının yanı sıra bulvar ve caddeler ile kavşaklarda gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, şehir daha estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Düzce Belediyesi refüjlerde de çim biçme çalışmalarını aksatmayarak sürücülerin görüş açısını engellenmesinin önüne geçiyor.