27-05-2019 23:59

RAMAZAN SOKAĞINDA HARUN BEYAZ SAHNE ALDI

Düzce Belediyesi Ramazan Sokağı sahnesi Sanatçı Harun Beyaz'ı Düzcelilerle buluşturdu.

Ramazan Sokağı etkinlikleri kapsamında Düzcelilerle buluşan Harun Beyaz birbirinden güzel eserleri seslendirerek Düzcelilerden büyük beğeni kazandı. Konser etkinliğinin ardından açıklamada bulunan 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü "bu yıl düzenlediğimiz Ramazan etkinlikleri vatandaşlarımızın beğenisini kazandı. Ailecek iftar sonrası vakit geçirmeleri için bir ortam hazırladığımız için mutluyuz. Bir de kitap fuarımız denk geldi, daha güzel oldu. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konser sonunda Başkan Özlü ile bir araya gelen Beyaz, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek "sayın başkanımıza ilgisinden dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu akşam burada çok güzel bir kalabalık var. Bizi böyle bir akşamda bir araya getirmekte emeği olan herkese teşekkürler" dedi.