31-05-2019 23:59

YAZ OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Düzce Belediyesi Yaz Okulları her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara kapılarını açıyor. Kayıtlar kültür branşları için 14 Haziran, spor branşları için ise 21 Haziran tarihine kadar Beyaz Masa ve Katlı Pazaryeri Çocuk Kulübüne yapılabilir.

Düzce belediyesi Yaz Kültür ve Spor Okulları bu yıl 24 Haziran'da eğitimlerine başlayacak. 7-12 yaş arası çocuklar için düzenlenen Yaz Kültür ve Spor Okullarına kayıtlar başlarken aileler konu hakkında ayrıntılı bilgiye Beyaz Masa, Katlı Pazaryeri Çocuk Kulübü ya da 0(380) 523 02 44 numaralı hat ile iletişime geçerek ulaşabilir. 24 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında devam edecek kurslarda Robotik Kodlama, İngilizce, Çocuk Korosu, Görsel Sanatlar, Halk Oyunları, İngilizce Dil Kampı, Fiziksel Gelişim, Keman, Futbol, Sahne Sanatları, Piyano, Voleybol, Zeka Oyunları, Fen Bilimleri ve Basketbol branşlarında eğitim verilecek. Kayıtlar kültür branşları için 14 Haziran tarihine kadar spor branşları için ise 21 Haziran tarihine kadar alınacak.