31-05-2019 23:59

BAYRAMDA HER NOKTA MİS GİBİ OLACAK

Düzce Belediyesi Asar Deresi içinde, İçme Suyu Arıtma Tesisi ve muhtelif yerlerde temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri, Su Kanalizasyon ile Park ve Bahçeler müdürlüğü tarafından eş zamanlı yürütülen çalışmalar kapsamında il genelinde şehir merkezi başta olmak üzere bayram temizliği başlatıldı. Asar deresi içinde yapılan çalışmalar kapsamında dere yatağı çevresinde büyüyen ve kirli görüntüye sebep olan otlar kesilerek temizlendi. Islah edilen alanda bulunan ağaçların da budama ve bakım işlemi de gerçekleştirildi. Öte yandan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekipler de İçme suyu arıtma tesisinde inceleme, bakım ve temizleme çalışması yaptı. Bakımlar sayesinde 9 günlük Ramazan bayram tatilinde su hattının sorunsuz şekilde çalışması sağlanırken şehir merkezi de temiz bir görüntüye kavuşmuş olacak.