HABERLER
24-01-2022 11:11

KAR TİMLERİNE ÇAY İKRAMI

Bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle hafta ortasından bu yana yoğun mesai harcayan Düzce Belediyesi haftasonu itibari ile ekip sayısını artırdı. Kar timleri küreme çalışmalarını sürdürürken Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de saha personeline çay ve kek ikramında bulundu. 
Düzce Belediyesi hafta ortasından bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün haftasonu için kar alarmı vermesinin ardından ekip sayısını artıran Düzce Belediyesi, kentin dört bir yanında tuzlama, temizleme ve yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 
ÇAY-KEK İKRAMI
Bir yandan kar ile mücadele çalışmaları devam ederken, bir yandan da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri zorlu kış şartlarında çalışan kar küreme, zabıta ekipleri ve emniyet güçlerine çay ve kek ikramında bulundu.

 
BAŞKAN ÖZLÜ PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bir dizi temasta bulunmak için şehir dışına giden Başkan Özlü, kente döner dönmez ayağının tozu ile Düzce sokaklarını arşınladı. Yoğun kar yağışını altında hem esnafları hem de belediye personelini ziyaret eden Başkan Özlü, üstün gayretlerinden ötürü tüm saha personeline teşekkür etti.