HABERLER
20-01-2022 12:38

HASTALARIN İMDADINA YETİŞTİLER

Düzce’de kar yağışı nedeniyle tüm ekipman ve personeliyle sahada olan Düzce Belediyesi, şehrin dört bir yanında karla kaplı yollara müdahale etti. Ekipler, iki diyaliz hastası için gelen talep üzerine harekete geçerek 10 dakika içerisinde karla kaplı yolu açtı.

Düzce Belediyesi tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri, kar yağışından dolayı mağduriyet yaşanmaması için gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. Ana arterler başta olmak üzere şehrin dört bir yanında yol açma ve tuzlama çalışması yapan ekipler, 153 Beyaz Masaya gelen talepleri de değerlendirdi. Bahçeşehir bölgesi ve Dereli Tütüncü Mahallesinde engelli ve diyaliz hastalarının bulunduğu sokaklar ile ilgili gelen talebe öncelik veren ekipler, iş makinelerini seferber etti. Kısa süre içinde güzergâha müdahale eden ekipler, yolları açarak diyaliz hastalarının talebini yerine getirdi.

Dereli Tütüncü Mahallesinde ailesi ve komşularının hasta ve engelli olmasından dolayı yolların açılmasını isteyen Murat Akdemir isimli vatandaş, Düzce Belediyesine teşekkür ederek, “ Düzce Belediyesi 10 dakika içerisinde imdadımıza yetişti. Bütün yollarımızı açtı. Allah razı olsun, çok sağ olsunlar” dedi.