HABERLER
31-12-2021 17:00

BAŞKAN ÖZLÜ YANGININ DETAYLARINI PAYLAŞTI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Kelebek Mobilya'nın depo bölümünde meydana gelen yangında görev alan tüm ekiplere teşekkür etti. Başkan Özlü meydana gelen endüstriyel yangında Düzce İtfaiyesinin 45 itfaiye eri ile 400 Ton su ve 1 buçuk ton köpük kullandığını söyledi. 


Bölgenin en güçlü itfaiyelerinden biri olan Düzce İtfaiye Müdürlüğü Doğanlı Köyü mevkiinde Kelebek Mobilya'nın depo bölümünde meydana gelen yangında zorlu bir sınav verdi. İhbarı alır almaz istasyondan çıkan itfaiye ekipleri vaka noktasına 10 dakikada ulaştı. 


10 ARAÇ 45 PERSONELLE MÜDAHALE
İhbar saat 21:48'de Düzce İtfaiye Müdürlüğüne ulaştı. Aynı dakika içinde itfaiye istasyonundan çıkış yapan ekipler 21:58'de yangın noktasına ulaştı. Düzce İtfaiyesi yangına toplam 45 personel 10 itfaiye aracı ile katıldı. Yangında sadece Düzce İtfaiye Müdürlüğü 400 ton su 1 buçuk ton köpük kullandı. Ekipler soğutma çalışmalarının ardından 02:44'de istasyona dönüş yaptı.  


BAŞKAN ÖZLÜ'DEN TÜM EKİPLERE TEŞEKKÜR
Meydana gelen endüstriyeler yangında Düzce itfaiyesinin yanı sıra civar il ve ilçelerin itfaiye teşkilatları da destek verdi. Kocaeli, Sakarya, Bolu, Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gümüşova,  Boğaziçi, Yığılca Belediyesi ve İl Özel İdaresine ait itfaiyelerin yanı sıra, DAKE, AFAD, Ulusal Arama Kurtarma Derneğinin gönüllüleri de söndürme ve soğutma çalışmalarına katıldı. Başkan Özlü tüm ekiplere teşekkür ederek; "Yangını duyar duymaz bölgeye ekiplerimiz kısa sürede intikal ettiler. Düzce İtfaiye Teşkilatımızın yanı sıra ilçelerden ve komşu illerimizden de destek geldi. Söndürme ve soğutma çalışmalarında arama kurtarma derneklerimizin gönüllüleri de katıldı. Destek veren her bir ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bir daha bizlere böyle olaylar yaşatmasın, ancak bizler tedbirli olmak zorundayız. Bu vesile ile meydana gelen yangında etkilenen firma sahiplerine ve tüm çalışanlara geçmiş olsun mesajlarımı bir kez daha iletmek istiyorum" dedi.