HABERLER
07-01-2022 16:37

BEYCİLER MAHALLE KONAĞININ RESTORASYONU SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi,  başlattığı mahalle konakları projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bir süre önce tadilatına başlanan Beyciler Mahalle Konağının çatısı onarılıyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün seçim beyannamesinde bulunan, ihtiyaç duyulan mahallelerde oluşturulacak “mahalle konakları projesi” kapsamında, çalışmalar hızla devam ediyor.

ÇATI YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Öncelikle gençler ve kadınların eğitim alabilmelerine olanak sağlaması düşünülen, aynı şekilde çevre sakinlerinin zamanı en verimli şekilde kullanmalarının önünü açacak olan mahalle konaklarına yönelik ilk düzenlemenin Beyciler Mahallesinde gerçekleştirilmeye başlandığını dile getiren Başkan Özlü, “Atıl durumda bulunan binanın tadilat çalışmaları sürüyor. Amacımız, binanın bir an önce hizmete açılarak vatandaşlarımızın bir taraftan talep gören konularda eğitim almalarını diğer taraftan da vakitlerini keyifli ve etkin şekilde değerlendirebilmelerini sağlamak” dedi.

ÇAMKÖY VE ÇAVUŞLARDA DA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK
Konağın çevresinde çocukların rahatça oynayabilecekleri oyun alanları, kamelya, yürüyüş yolları, spor ve piknik alanlarının bulunacağını da sözlerine ekleyen Başkan Özlü, “Beyciler Mahallemizde çalışmaları devam eden, kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecek olan konağın yanı sıra Çavuşlar ve Çamköy Mahallelerimizde de vatandaşlarımızı mahalle konakları ile buluşturacağız. Sponsorlarımızın da destekleriyle kısa süre içerisinde en iyi ve en sağlıklı şekilde hayata geçirmiş olacağız. Mahallelerimiz, mahalle konaklarıyla daha da güzel olacak” şeklinde konuştu.