31-12-2021 16:53

2021’İ MEHTER MARŞI İLE UĞURLADILAR

Düzce Belediyesi mehteran takımı kısa süre önce hizmete alınan Millet Bahçesinde düzenlediği mini konser etkinliklerini sürdürüyor. Her hafta Cuma günü saat 14.00’te Millet Bahçesindeki yerini alan Mehteran Takımı, 2021 yılının son gününde de muhteşem bir gösteri sundu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 29 Ekim tarihinde hizmete açılan ve şehrin kalbinin attığı bölge konumuna gelen Millet Bahçesi, mehteran gösterilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
2021’in son gününde yine Millet Bahçesindeki yerini alan mehteran, sergilediği muhteşem gösteri ile dinleyicilerden büyük ilgi gördü. Mehteran takımı, yeni yılda da her Cuma günü saat 14:00'te Millet Bahçesinde mini konser vermeyi sürdürecek.