HABERLER
23-12-2021 14:43

GELECEĞİN SPORCULARI İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

Düzce Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Düzce’nin yeni yeteneklerini ortaya çıkartmak adına amatör ruhla alt yapıya yatırım yapılacak olan ‘Spor Akademisi İşbirliği Protokolü" imzalandı. 

Düzce Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Spor Şehri Düzce’ çatısı altında yeni yetenekleri ortaya çıkarmak adına alt yapı yatırımlarının başlangıcı olan 'Spor Akademisi İşbirliği Protokolü' imzalandı.
Düzce Valiliği toplantı salonun gerçekleştirilen protokol törenine Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Belediyesi Kültür Müdürü Beytullah Yılmaz ve Spor Akademisi Başkanı Muzaffer Leblebici katıldı.
"GÜÇBİRLİĞİ YAPIYORUZ"
İmza töreninde konuşan Başkan Özlü, “Bu protokolle güçbirliği yapıyoruz. Bütçemizi oluşturacağız ve spor akademisi için kullanacağız. Düzce’deki yetenekli gençleri el birliği ile ortaya çıkartacağız. Yaz ve Kış Spor Okullarıyla başladığımız yolculukta spor akademisinin işlevini genişleterek sürekliliği sağlamış olacağız. Muzaffer Bey, bize sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek olacak. Ortak bir zemin oluşturuyoruz.  Düzce’mize, spor alt yapısı alanında önemli katkı sağlayacak bu oluşumun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Cevdet Atay’ın ise imza altına alınan oluşumun Düzce için hayırlı olması temennilerini paylaştığı program, protokolün imzalanmasının ardından karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.