HABERLER
29-11-2021 16:50

DÜZCE BELEDİYESİ, TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

Düzce Belediyesi, 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında Türkiye’nin en önemli turizm buluşmalarından birisi olarak kabul edilen Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılacak. Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) çatısı altında katılım sağlanacak olan ve BAKAB Başkanı aynı zamanda Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de hazır bulunacağı fuarda Düzce’nin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapılacak.

Türkiye’nin ve Dünyanın farklı bölgelerine ait turizm zenginliklerinin yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, tatil planı yapmak isteyen kitlelere tanıtılması için düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında kapılarını açacak.

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) çatısı altında açılacak stantla Düzce’nin doğal, tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin Türkiye ve Dünya geneline duyurulmasının hedeflendiği fuarda BAKAB Başkanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ de hazır bulunacak.

Gaziemir ilçesinde bulunan yeni fuar kompleksinde gerçekleştirilecek olan, uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri 3 gün süresince ağırlayacak olan fuarda, Düzce’nin sahip olduğu zenginliklerin etkin bir biçimde tanıtımı yapılacak. Travel Turkey fuarında Düzce Belediyesi standı "HOL A" da yer alacak.