13-10-2021 17:44

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN CEMŞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz hafta gerçekleşen il başkanlığı seçiminin ardından CHP İl Başkanlığına seçilen Semih Cemşit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, CHP’de gerçekleşen il başkanlığı seçiminin ardından göreve gelen  İl Başkanı Semih Cemşit ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

CHP İl binasında gerçekleşen ziyarette Cemşit’e ilk ağızdan tebrik ederek görevinin hayırlı olmasını başarılı çalışmalar gerçekleştirmelerine yönelik temennilerini ileten Başkan Özlü, belediye olarak sürdürülen çalışmalar ve devam eden projeleri paylaştı. Cemşit ise Başkan Özlü’nün ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Başkan Özlü, ziyarette ayrıca Düzce’nin yöresel lezzetlerinin yer aldığı ‘Düzce Yemekleri’ kitabını da CHP’li yöneticilere hediye etti.