HABERLER
19-07-2021 16:02

BAYRAM ÖNCE SAĞLIK, SONRA HUZUR GETİRSİN

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Özlü, mesajında, “Bu bayramda da en büyük temennimiz; huzurumuzun, kardeşliğimizin, sağlığımızın ve bereketimizin daim olmasıdır“ dedi.


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özlü 2 yıldır dini ve milli bayramların covid-19 pandemisinin gölgesinde kutlandığına dikkat çekerek, kurban Bayramının sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.


“HEP BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ”

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramına erişmenin mutluluğunu paylaştığını ifade eden Başkan Özlü;
“Manevi bir coşkuyla idrak edeceğimiz Kurban Bayramına erişmenin mutluğunu hep birlikte paylaşıyoruz.  Milletimiz ve tüm İslam âleminin esenliğine, barışına ve dirliğine vesile olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi bu bayramda da en büyük temennimiz; huzurumuzun, kardeşliğimizin ve bereketimizin daim olmasıdır. Her ne kadar kısıtlamalar büyük ölçüde kalksa da yine maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak durumundayız. Koronavirüs pandemisi gölgesinde idrak edeceğimiz son Kurban Bayramı olması temennilerimle, kalplerimize huzur, ülkemize esenlik, dünyamıza barış getirmesini diliyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun."