HABERLER
07-07-2021 16:32

ANKARA’DAN ELLERİ DOLU DÖNDÜLER

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin çehresini değiştirecek olan projeler  için Ankara ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Özlü ve beraberindeki heyet son olarak Başkentte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek projelere destek sözü aldı.


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin çehresini değiştirecek olan projeleri bir bir hayata geçirirken, Bakanlık tecrübesini de kullanarak Ankara’da  çeşitli temaslarda bulunmaya devam ediyor.


Başkan Özlü, beraberinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmak  üzere başkente çıkarma yaptı.

SOYLU’DAN VALİLİK DIŞ CEPHE GİYDİRME PROJESİNE DESTEK
Başkan Özlü ve beraberindeki heyet ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Düzce heyeti,  ‘Kent Estetiği Projesi’ kapsamında yapılacak olan ‘Düzce Valiliği Cephe Giydirmesi’ çalışmasına yönelik hazırladıkları dosyayı teslim etti.

Düzce Valiliği Cephe giydirme projesine onay ve mali destek sağlama sözü veren Bakan Soylu’ya teşekkür eden Başkan Özlü daha sonra beraberinde Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.

SAĞLIK KAMPÜSÜ – KUZEY SPOR KAMPÜSÜ
Başkan Özlü ve beraberindeki heyet,  Bakan Pakdemirli’ye ‘Düzce Sağlık Kampusu’ ve ‘Düzce Kuzey Spor Kampusu’ projelerini hakkında bilgi verdi. Ayrıca, arazi takası teklifinin yanı sıra 1. OSB’ye yönelik genişleme projesi konusunda  Bakan Pakdemirli’den destek talebinde bulunuldu.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Her iki Bakanlık ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini aktaran Başkan Özlü, Düzce’nin modern bir kent olması için Ankara temaslarının devam edeceğini  söyleyerek; “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti. Kendileri projelerimizi beğenerek bizleri çok sıcak karşıladı. Yapacağımız projelere destek sözü aldık. Ziyaretimize eşlik eden Milletvekilimiz Ayşe Keşir, Valimiz Cevdet Atay ve TSO Başkanımız Tuncay Şahin’e teşekkür ediyorum. Hep birlikte Düzce için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.