HABERLER
24-06-2021 16:48

BAŞKAN ÖZLÜ FABRİKA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr Faruk Özlü, ilin ekonomisine ve istihdamına katkı sunan fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor. Gümüşova OSB Müdürlüğünde toplantı yapan Özlü ardından iki fabrikayı gezdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ilin ekonomi lokomotifi olan fabrikalara olan ziyaretlerini sıklaştırdı. TSO Başkanı Tuncay Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile 1. OSB Müdürü Aylin Özdemir ile birlikte Gümüşova OSB Müdürü Ahmet Serdar Erdem ile toplantı gerçekleştiren Başkan Özlü, alan içindeki fabrikalar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İKİ FABRİKAYI GEZDİ

Başkan Özlü ziyaretine Düzce’nin istihdamında ve ekonomisinde önemli firmalardan olan OR-KA Banyo ile devam etti. OR-KA Banyo firma sahibi Ömer Yılmaz ile hem ilin ekonomisi hem yatırım hem de ihracat üzerine konuşan Özlü, fabrikanın yaptığı yatırımdan dolayı teşekkür etti.

Ardından Volta Motor fabrikasının kurucu üyeleri Mustafa İnci ve Fatih Bayraktar ile görüşen Başkan Özlü, genç girişimcilerin iki yıl içinde ilk 500’e girmeleri hedefleri ve yatırım başarılarından dolayı tebrik etti.

15 BİN İSTİHDAM HEDEFİ

35 fabrikanın aktif olarak faaliyette olduğu Gümüşova OSB’nin Düzce’ye büyük katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Özlü, “ İlimiz her anlamda kendini kanıtlamış ve bu doğrultuda da gitmektedir. Turizminden, mutfak sanatlarına, sporundan sanayisine kadar her alanda markalaşacağız. Bu çerçevede alanlarından marka olan fabrikaların ilimizde istihdama katkı vermesi ve ekonomimizi canlandırması bizi oldukça mutlu ediyor. Gümüşova OSB’nin alt yapısı da tamamlandığında 15 Bin istihdamı sağlayarak çok önemli bir işi başarmış olacağız” ifadelerinde bulunarak ziyaretlerini tamamladı.