HABERLER
22-03-2021 11:36

BELEDİYEDEN ANLAMLI ZİYARET

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Sosyal Yardım İşler Müdürü Ayşe Kılıç ile birlikte Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek “özel çocuklar” ile zaman geçirdi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, beraberinde Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç ile,  Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulundaki down sendromlu çocukları ziyaret etti. Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeleri takdim eden Başkan Yardımcısı Gösterişli, “özel çocukların” hazırladığı aperatif yemeklerden de tatmayı ihmal etmedi.

GÖZLERİNDEKİ SEVGİ MUTLU ETTİ

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel çocuklar ile bir arada olmak istediklerini kaydeden Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz organizasyonu ile çocuklarımızı ziyaret ederek çeşitli hediyeler vermek istedik. Onların gözlerindeki sevgiyi gördükçe biz de mutlu olduk. Herkesin belediyesi, her kesimin sesi olarak çıktığımız hizmet yolculuğunda özel çocuklarımızın da sesiyiz” ifadelerinde bulundu.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve fotoğraf çektiren Gösterişli ve müdürlük çalışanları, çocuklara pamuk şeker ikram etti.