HABERLER
19-03-2021 17:28

YAŞLILARA SAYGI HAFTASI

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında 130 yaşlı vatandaşı ziyaret etti. Pandemi kurallarına uyularak gerçekleşen ziyarette sorun ve talepler dinlenirken yaşlı bireylere çeşitli hediyeler de verildi.

Düzce Belediyesi, rutin belediye hizmetlerinin dışında özel gün ve haftalara yönelik ürettiği sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 130 yaşlı bireyi evinde ziyaret etti.
TALEP VE ŞİKAYETLER DİNLENDİ

Pandemi kurallarına uyularak gerçekleşen ziyaretler esnasında, yaşlı bireyler ile sohbet eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün selamını  ileterek, yaşlı vatandaşların talep ve isteklerini not aldı.
“ONLAR BİZİM DEĞERLERİMİZ”

Yaşlılara gösterilen ilginin büyük öneme sahip olduğunu belirten Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç “Müdürlük olarak yaşlılarımıza yönelik çalışmalarımız sürüyor. Her kulvarda onlara dokunmak ve bir nebze de olsa mutluluklarına ortak olabilmek için çaba sarf ediyoruz. Büyüklerimiz bizim mazimiz ve geleceğimizin mimarları. Bu özel haftada da kendilerini daha özel hissetmeleri ve her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatmak adına ziyaret ettik. Onlar bizim değerlilerimiz” dedi.
Devam eden salgın günlerinde Düzce Belediyesi tarafından gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlı bireyler, ziyaretlerinden ötürü ekiplere teşekkür etti.