HABERLER
09-03-2021 17:04

MİNİK ELLERDEN MİNİ KONSER

Düzce Çocuk Kulübü’nde müzik eğitimi alan kursiyerler, iki aylık eğitimin ardından arkadaşlarına ve öğretmenlerine mini konser verdi. Kısa sürede müzik aleti çalmayı öğrenen çocukların verdiği konser katılımcıları mest etti.

Düzce’de çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması, fiziksel ve ruhsal gelişimleri ile derslerine yardımcı olmak amacıyla oluşturulan Çocuk Kulübü’nde müzik eğitimi alan çocuklar, iki aylık eğitim sonunda arkadaşlarına ve öğretmenlerine mini konser verdi.  Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezinde hizmet veren Çocuk Kulübünün eğitimlerine katılan öğrenciler yeteneklerini sergilemeye başladı. Yoğun ilgi ile başlayan ve 250 kursiyerin 19 branşta eğitim görebildiği Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, öğrencilere ara bir eğlence etkinliği hazırladı. Müzik eğitmenleri tarafından organize edilen mini konserde piyano, bağlama, darbuka, klarnet ve gitar çalan 7-14 yaş aralığındaki çocuklar, sevdikleri şarkıları çaldılar.

Çocuk Kulübündeki mini konsere Kültür İşleri Müdürü Beytullah Yılmaz ve Çocuk Kulübü Sorumlusu Sevinç Carım ve veliler katıldı. Etkinlikte çocuklara pamuk şeker ve çikolata da ikram edildi.