08-07-2019 23:59

ÖĞRETMENLER İÇİN EĞİTİM DÜZENLENECEK

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, YEDAM ve Düzce Üniversitesi iş birliği ile örnek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Düzce Belediyesi sosyal yaşamdaki farklı grupların taleplerine yönelik çalışma ve projelerine devam ediyor. Kadın, erkek, çocuk, aile bağları ve dezavantajlı grupların ihtiyaçlarına göre düzenlenen birçok projeden biri olan Çocuk Kulübü bünyesinde örnek bir proje hazırlandı. Çocuklarda son dönemde etkili olan ve ailelerin çözüm yolu aradığı başta internet bağımlılığı olmak üzere çeşitli handikaplara karşı aile-öğretmen ve sosyal ortam bağlılığının sağlanması amacıyla çalışma başlatıldı. Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) ve Düzce Üniversitesi ile yapılan iş birliği çerçevesinde ailelerin özellikle yaz tatilinde çocuklarının sosyalleşmesi için tercih ettikleri Çocuk Kulübü öğretmenleri için eğitimler düzenlenecek. Katlı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezinde 10 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00'da başlayacak eğitim seferberliği çerçevesinde öğretmenlere bağımlılık ve doğru internet kullanımı konularında bilgiler aktarılacak. Programın açılış oturumuna Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli'nin katılması beklenirken düzenlenecek bilgilendirme eğitimleri ile öğretmenlerin de bağımlılık ile mücadelede etkin rol oynamasını sağlamak amaçlanıyor.