19-01-2021 14:55

BUZ SARKITLARI TEMİZLENİYOR

Düzce Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından yaşanan soğuk havalar nedeniyle, yollarda oluşan buzlanmalara karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de üst geçitlerde oluşan ve tehlike oluşturan buz sarkıtlarını temizlemeyerek çalışmaları destekliyor.

Düzce Belediyesi, kar yağışıyla birlikte il genelinde tuzlama, kaldırım ve üst geçit merdivenlerinde özel solüsyonla temizleme çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da köprü ve üst geçitlerde oluşan buz sarkıtlarını temizliyor. Sürücüler ve vatandaşlar için tehlike oluşturan buz sarkıtlarını kıran Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bu sayede olası kazaların da önüne geçiyor.

Sadece yayalar için değil araçlar için de tehlike oluşturan buz sarkıtları konusunda vatandaşları duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan ekipler, kar’la mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü de ifade etti.