HABERLER
31-12-2020 11:22

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YENİ YILI KUTLAMA MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni yılı kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özlü, yeni yıl için yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Her yeni yıl; geride bıraktığımız günlerin muhasebesini yapmamıza, geleceğe dair umutlarımızı, hedeflerimizi tazelememize vesile olmaktadır. Korona virüs salgınıyla tüm dünya insanının sarsıldığı bir yılı geride bırakırken 2021 senesinin umudun bol olduğu, tüm insanlığın salgın hastalıktan kurtulduğu, sağlıklı günlere kavuştuğumuz bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum.  

  2020 yılında bir yandan salgın hastalıkla mücadele ederken bir yandan da planladığımız projeleri hayata geçirme noktasında çalışmalarımızı yürüttük. Şehrimizin geleceği adına önemli icraatlara, düzenlemelere, çalışmalara imza attık. Bu anlamda Düzce’yi örnek il yapmak için 2 yıl da ciddi anlamda önemli mesafe aldık. Yeni yılla beraber hiçbir zaman enerjimizi düşürmeden üstün gayret ve çaba içinde Düzce için çalışıp, üretmeye devam edeceğiz. Bundan sonrada hizmetlerimizi vatandaşlarımızın desteği ile artırarak sürdüreceğiz. Milletimizin kime, neden teveccüh gösterdiğini iyi biliyoruz. O yüzden bu şehre hizmet etmekten onur duyuyoruz.

   Halis niyetlerle başladığımız belediyeciliğimize, vatandaş odaklı hizmetlerimizi sürdürerek şehrimiz için canla başla daha çok çalışacağız. Kimlikli bir şehir için yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Bu duygu ve düşüncelerle başta mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm Düzceli hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Yeni yılın, gücümüzü, hizmet ve üretim heyecanımızı arttırdığımız sağlık ve esenlik içinde sevdiklerimizden hiç ayrılmadığımız bir yıl olmasını diliyorum.”