25-12-2020 13:49

DÜZCE’YE YAKIŞIR STADYUM

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Şıralık mahallesinde yapılması planlanan ‘Düzce 8181’ stadyumunun proje hazırlandığının 4 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Başkan Özlü “ Çok özgün bir stat hazırlıyoruz” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “8181 kişilik stadyumda VİP locaları da olacak ve 20 seyirciye 1 park yeri olacak şeklinde otoparkını planlıyoruz.  Düzce’ye yakışır bir stadyumun yapılacağını belirtmek isterim. Proje hazırlıklarımız 2 aydır devam ediyor, 4 ay sonra projemizi tamamlayıp ilk kazmayı inşallah vuracağız. Temelinin atılmasının ardından da 1 yıl içinde tamamlanarak sporun kalbi Düzce 8181 stadyumunda atacak. 117 dönümlük bir arazi üzerine spor kompleksi oluşturuyoruz. Amatör spor kulüpleri için yeni bir antrenman sahası, spor okulu,  voleybol, basketbol, tenis sahalarının yanı sıra kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları ve kafeler de yer alacak” ifadelerinde bulundu.