23-12-2020 13:41

BAŞKAN ÖZLÜ, AYRI ÖZEN GÖSTERİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Cam Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş’ın destekleriyle Milli Eğitim Bakanlığı ve Düzce Belediyesinin de katkılarıyla Aziziye Mahallesinde bulunan eski SSK Hastanesi arazisinde inşasına başlanan 48 Derslikli Kasım Aktaş Ortaokulunun çalışmalarını yerinde inceledi.

Kasım Aktaş Ortaokulunun inşaat çalışmalarını yakından takip eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  “Hayırsever iş insanı Kasım Aktaş’ın adını taşıyacak olan okul inşaatının temel atma ve hafriyat çalışmalarını tamamladık. Düzce de ikili öğretim yapan 3 okul var. Yapılacak diğer okullar ile beraber Düzce de ikili eğitime son vereceğiz. Düzce Cam firmasının sahibi Kasım Beye bu örnek davranışı ile eğitime sunduğu büyük destekten ötürü kendilerine Düzceli hemşehrilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum.  18 dönüm arazi üzerine kurulan okul 48 derslikli olarak inşa edilecek. 2021- 2022 Eğitim- Öğretim yılında inşallah öğrencilerimizi burada karşılayacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ortamlarda ve sistemle eğitim görmeleri hepimizin ortak düşüncesi, attığımız her adımı Düzce’nin geleceği için atıyor. Kalıcı çözümler ile kronikleşen sorunları birer birer ortadan kaldırıyoruz” ifadelerinde bulundu.