18-12-2020 12:34

ANTİK KENTE İŞ İNSANINDAN KATKI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Konuralp Prusias ad Hypium Antik Kentin de yapılan kazılarda giriş kapı ve pencerelerini güçlendirmelerde kullanılacak olan keresteler için   destek sağlayacak olan  Düzceli iş insanı Refik Kuruoğlu’na teşekkür etti.

Konuralp Prusias ad Hypium Antik Kentin de kazı çalışmaları aralıksız devam ederken Düzceli iş insanları da kazı çalışmalarına ellerinden gelen destekleri sürdürüyor.

Son olarak Düzceli iş insanı Refik Kuruoğlu, kereste ve işçilik desteği vererek katkı da bulundu.

Kuruoğlu Kerestecilik Yönetim Kurulu Başkanı Refik Kuruoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ Konuralp Antik Kentini önce Düzce ardından da tüm dünyaya kazandırmakta kararlıyız. Bu süreçte çalışmalarımıza destek veren Düzce’mizin değerli iş insanlarından Refik Kuruoğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hibe ile alınan kerestelerle antik tiyatrodaki giriş tonozları, sahne binası giriş kapısı ve pencereleri güçlendirme işleri yapılacak.