HABERLER
08-12-2020 13:13

DÜZCE DEZENFEKTE EDİLDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ‘Düzce’de dezenfekte edilmeyen bölge kalmayacak’ talimatının ardından harekete geçen ekipler, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Tuncer koordinatörlüğünde neredeyse tüm Düzce’yi ilaçladı.


Düzce Belediyesi,  korona virüs salgınına yönelik aldığı tedbirler kapsamında şehir merkezinin birçok noktasında ilaçlama ve dezenfekte çalışması yaptı. Ekipler yasağın başlaması ile birlikte bütün gece ilaçlama yaptı.
Korona virüsü salgını kapsamında vatandaşları korumak adına adeta seferberlik ilan eden Düzce Belediyesi, oluşturduğu dezenfeksiyon ekibi ile, Atatürk Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi, duraklar, çöp konteynırları, bankalar ve ATM’ler, kamu hizmet binaları, marketler ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm alanlar dezenfekte edildi.


OTOBÜSLER HERGÜN DEZEFENKTE EDİLİYOR
Öte yandan Düzce ULAŞIM A.Ş. korona-virüs tedbirleri kapsamında araçlarda her gün dezenfekte ve ilaçlamanın yapıldığını belirterek araçta öksüren veya hapşıran olduğunda güzergah seferinin tamamlanmasının ardından acilen araç dezenfekte edilerek yeni seferine hijyen bir şekilde çıktığı ifade edildi.
Vatandaşların korku ve paniğe kapılmayarak kişisel temizlik ve hijyenlerine de dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Tuncer, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları, toplu yerlerde bulunmaktan kaçınmaları konusunda tavsiyede bulundu.