23-11-2020 16:47

İKİNCİ TAKSİT İÇİN SON GÜN 30 KASIM

Düzce Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti ödeme süresinin 30 Kasım'da sona ereceğini duyurdu.

Belediye yetkililerin yaptığı açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergileri ikinci taksitinin ödeme süresinin 30 Kasım Pazartesi günü sona ereceği, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu süreye kadar ödemesini yapması gerektiği belirtildi.
Mükellefler ödemelerini TC kimlik numarası veya sicil numarası ile Düzce Belediyesi Hizmet Binası veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapabilecekleri gibi belediye veznelerine gelmeden internet üzerinden de e-belediye aracılığıyla ödemelerini gerçekleştirebilecek. Vergi Ödemeleri Hafta içi mesai saatleri içinde, Cumartesi ve Pazar günleri 10:00 - 16:00 saatleri arasında veznelerden yapılabilecek.