ETKİNLİKLER
28-10-2020 12:50

CUMHURİYET BAYRAMININ 97’NCİ YILDÖNÜMÜ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhuriyet’in ilanının Gazi Mustafa Kemal önderliğinde, milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eser olduğunu belirterek, “Bu eser, heyecanla ve şevkle çalışan bir neslin bugünkü nesillere armağanıdır” dedi.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  Cumhuriyet Bayramının 97’nci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

“HEYECANLA VE ŞEVKLE ÇALIŞAN BİR NESLİN BUGÜNKÜ NESİLLERE ARMAĞANIDIR”

Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz son büyük mücadele olan Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıldönümü. Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde, milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir. Bu eser, heyecanla ve şevkle çalışan bir neslin bugünkü nesillere armağanıdır.

Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru bir adım daha atarken, demokrasi, kalkınma, özgürlük yolunda ilerliyor olmanın sevincini ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Düzceli hemşerilerimin ve yüce milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.”