20-10-2020 16:10

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA ÖN HAZIRLIK

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşlara yapılacak olan hizmetlerin alt yapısını hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, belediye ekiplerinin yaptığı ve yapacağı çalışmaların ön hazırlık ve tamiratını yapmaya devam ediyor. Müdürlüğe bağlı ekipleri, Düzce genelinde yaya geçitlerini yenilemeye devam ederken, bir yandan da park bahçelerdeki, su terfi istasyonlarında ve tabelalardaki elektrik aksamlarının tamiratını yapıyor.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür Mahallesinde talepli yeni anons cihazı da taktı. Düzcespor yararına yapılacak kermes için Anıtpark meydanında kurulan çadırların da elektrik aksamları Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapıldı.