SPOR
08-10-2020 11:52

DÜZCESPOR AŞ. KURULUYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün, Düzcespor’un şirketleşmesi yönünde ortaya koyduğu yüksek irade sonucunda Düzcespor’a tam destek verilmesi yönünde karar alındı. Başkan Özlü, 2. İstişare toplantısının ardından yaptığı açıklamada “Amacımız günü kurtarmak değil geleceği kurmak. Düzcespor sahipsiz değildir” dedi.

 

Düzcelilerin merakla beklediği Düzcespor konusunda her kesimden destek göreceklerine inandıkları çalışmaların startını geçtiğimiz hafta sonu veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şirketleşme nezdinde alınan kararı tüm Düzcelilerle paylaştı.

 

Erguvan tesislerinde gerçekleştirilen ve 5 saat süren Özlü başkanlığındaki 2. İstişare toplantısına Düzce’nin önde gelen kuruluşları katılım sağladı.

 

“DÜZCESPOR’UN ARKASINDAYIZ”

Başkan Özlü, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “İstişareler sonucunda Düzcespor’a tam destek verilmesi konusunda mutabakat sağladık. Toplantıda Düzcespor’a sahip çıkma destek olma konusunda istişare ettik. Bunlardan birincisi Düzcespor anonim şirketi adında bir şirket kuracağız. Düzcespor’un ihtiyaçlarını tedarik etme açısından çalışmalar yapacağız. Amacımız günü kurtarmak değil geleceği kurmaktır. Bu manada Düzcespor sahipsiz değildir. Düzcesporun arkasındayız. Kısa vadede ki sorunların çözümü içinde burada bulunan kurumlarımız destek sağlayacaklar” dedi.

 

YÜRÜTME KURULU OLUŞTURULDU

Alınan şirketleşme kararının ardından, uygulanması adına bir yürütme kurulu oluşturduklarını da ifade eden Başkan Özlü, “Belediye Başkan Yardımcımız Sinan İnan, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ozan’ın seçildiği yürütme kurulumuz, şirketleşme çalışmalarına da önümüzdeki hafta içerisinde başlayacağız” şeklinde konuştu.

 

Toplantı, Başkan Özlü’nün açıklamalarının ardından sona erdi.