HABERLER
01-10-2020 16:26

EKONOMİ VE İSTİHDAM DESTEĞİ SAĞLANIYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve beraberindeki heyet, Belediye iştirak şirketlerinden olan Beltaş’ı ziyaret ederek, şirketin mermer atölyesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Özlü, “ Beltaş ile ekonomi ve istihdam desteği sağlanıyor” dedi.

Düzce Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden biri olan ve Düzce’nin doğal madenlerinin işletilmesi için yaptığı çalışmaların kentin ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ İlimizdeki doğal kaynakları kullanılması ve ihracat noktasında katma değer sağlanması için önemli bir adım olan Beltaş şirketimizde yapılan çalışmalarla hem ekonominin geliştirilmesi hem de istihdamın sağlanması hedeflendi. Bu kapsamda önce beton santrali ardından da mermer atölyesi kurduk. Derdimiz kentimizin refah seviyesini kendi kaynaklarımızın işlenmesi ile artırmaktır” ifadelerinde bulundu.

Beltaş Showroom Açılacak

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin doğal ve öz kaynakları ile ekonominin canlanması için çalıştıklarını belirterek, “ Düzcemiz'in taşını işleyerek hem kendi yatırımlarımızda kullanıyoruz hem de çevre illere satışı ile kaynaklarımızı doğru değerlendirmeye çalışıyoruz. Beltaş A.Ş. mermer fabrikamız bu minvaldeki en önemli tesislerimizden biri" dedi. Öte yandan Düzce Belediyesi Beltaş şirketinin yaptığı çalışmaları gösteren showroom binasını da yapım aşamasına geldi.