01-10-2020 14:12

BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tüm dünyada her yıl 1 Ekim tarihinde kutlanan Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaşlı nüfusun toplum içindeki önemine vurgu yaparak şu ifadelerde bulundu: “Toplumumuzun önemli bir değeridir; yaşlılarımıza gösterdiğimiz hürmet. Büyüklerimize gösterdiğimiz sevgi, saygı ve ilgi ile bu alışkanlığımızı nesilden nesile aktarıyoruz. Hayat tecrübeleri ile bize hemen her konuda yol gösteren değerli büyüklerimize bugüne kadar taşıdıkları değerleri, öğretileri ve bizlere kattıkları için teşekkür ediyorum. Her zaman onların yanındayız, istek ve talepleri bizim için çok önemli. Bugünlerde kendilerinden özellikle rica ediyorum; salgın süreci hala devam ediyor. Virüsten korunmaya en çok onların dikkat etmesi gerekiyor. Bizler de onların emrine amadeyiz. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu vesile ile çok değerli büyüklerimin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü tebrik ediyorum, sağlıklı, huzurlu, uzun bir ömür diliyorum.”