HABERLER
28-09-2020 14:11

ŞEHİR MERKEZİNDE DUBA, TOTEM, REKLAM PANOSU DENETİMİ

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, hafta sonu gerçekleştirdiği çalışma ile trafik ve yaya güvenliği açısından tehdit oluşturan kaldırım, sokak ve caddelerde bulunan duba, totem, reklam panoları konusunda esnaflara uyarıda bulundu.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yayaların daha rahat ulaşımlarını sağlayabilmeleri için yol ve kaldırımlarda yayaların güvenliğini tehdit eden ve görüntü kirliliğine neden olan duba, totem, reklam panoları konusunda denetim gerçekleştirdi.

YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN

Hafta sonu Spor Sokak, Gaziantep Caddesi ve İstanbul Caddesi genelinde Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2918 sayılı Trafik Kanunun Zabıta talimatnamesi ve ilgili kanunun vermiş olduğu yetkiyle yapılan kontrollerde kaldırımlar üzerinde haksız işgal yapan esnaf ve işletmeler uyarıldı. Dükkânların önlerinde bulunan ve yaya güvenliği açısından tehdit oluşturan duba, totem, reklam panoları bulundukları yerden kaldırıldı.

Ekipler, “Kaldırımlarda trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların belirli aralıklarla sürdürüleceğini belirtti”.