HABERLER
23-09-2020 14:35

BAŞKAN ÖZLÜ VE İL MÜDÜRÜ YİĞİT ARAZİLERİ İNCELEDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehir içinde bulunan bazı okulların şehir dışına taşınacağı yerler ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Özlü, yapılacak olan yeni okullarla ilgili “Eğitim yuvalarımız yeni ve donanımlı mekanlar ile daha verimli olacak” dedi.

ÜÇ OKUL

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile birlikte şehir merkezinde yer alan İsmetpaşa Ortaokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu ve Azmimilli İlkokulunun yeniden yapılacağı bölgelerde incelemede bulundu.

İKİLİ EĞİTİM

‘İkili Eğitim’ uygulamasını sona erdirmek ve eğitimin daha sağlıklı şekilde yürütülmesi adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte çalışmalarını sürdüren Başkan Dr. Faruk Özlü, “Eğitim yuvalarımız yeni ve donanımlı mekanlar ile daha verimli olacak. Yenilenecek olan mekanlarıyla birlikte çocuklarımız daha ferah bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler. Bu manada ki çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. En kısa zaman zarfında da hep birlikte bu okullarımızı yeni yerlerinde göreceğimizi söylemek isterim” dedi.

Yapılan arazi gezisine Başkan Özlü ve İl Müdürü Yiğit’in yanı sıra belediye yetkilileri katıldı.