17-06-2020 12:57

DÜZCE BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ KARGALARI KURTARDI

Düzce’de Karacahacımusa Mahallesinde bulunan 3 katlı bir binanın çatısında ayakları sıkışan iki karga, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Karacamusa Mahallesinde Memur-Sen evlerinde 3 katlı bir apartmanın çatısında ayakları ipe sarıldığı için bulunduğu yere sıkışan ve mahsur kalan iki kargayı gören mahalle sakinleri, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne haber verdi. İhbarın ardından harekete geçen itfaiye ekipleri, olay yerine giderek merdivenli itfaiye aracı ile çatıya ulaşıp yarım saatlik operasyonla iki kargayı sıkıştıkları yerden çıkardı. İtfaiye ekiplerince özgürlüklerine kavuşan kargalar, ilk tedavilerinin yapılmasının ardından, doğaya salınması için Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.