HABERLER
01-01-2010 23:59

Düzce Belediyesi Eskipazar Belediyesine Deneyimlerini Aktardı

Düzce Belediyesi Eskipazar Belediyesine Deneyimlerini Aktardı

Düzce Belediyesi’nin bir süre önce Karabük’te katıldığı ve kısa adı BAKAP olan Batı Karadeniz Kalkınma Birliği toplantısı’nda alınan kararlara göre ilk somut adım atıldı.

Düzce Belediyesi´nin bir süre önce Karabük´te katıldığı ve kısa adı BAKAP olan Batı Karadeniz Kalkınma Birliği toplantısı´nda alınan kararlara göre ilk somut adım atıldı. Buna göre İller arası proje paylaşım ve destek programına göre Düzce Belediye Başkanlığı ve Dış İlişkiler Müdürlüğü Eskipazar Belediye heyetini ağırladı.

Bilgi ve Proje Paylaşım, destek programı çerçevesinde Eskipazar Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Küçükyılmaz, Peyzaj Mimar Necla Güven ve Veteriner Hekim Bülent Ekemen´den oluşan Espizar Belediyesi heyeti Düzce Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Encümen Toplantı Salonu´nda yapılan görüşmeye Düzce Belediye Başkanlığından Meclis Üyesi Ayşe Tuğrul ile İsa Eser, Özel Kalem Müdürü Mustafa Herem, Dış İlişkiler Müdürü Ogün Danış, Dış İlişkiler Müdürlüğü Personeli Ebru Batum, Yeşim Bürgeç ve Ömer Erçetin katıldılar. Görüşmede ağırlıklı olarak Düzce Belediyesi´nin ´Dış İlişkiler´ kapsamında Ulusal ve Uluslar arası etkinlikleri ve şehir ve ülkeler arası işbirlikleri ele alındı. Ayrıca Avrupa Birliği projeleri bünyesinde Düzce Belediyesi´nin yürüttüğü AB projeleri ile genel değerlendirmeler görüşüldü. Yaklaşık 4 saat süren görüşmede Düzce Belediyesi adına sunumları Dış İlişkiler Müdürü Ogün Danış ile Dış İlişkiler Müdürlüğü personeli Ebru Batum yaptı.