Belediye Başkanından Lösev e Yemek

30 Mayıs- 5 Haziran tarihleri Lösemi Çocuklar Haftası nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´de yaşayan lösemili çocuklar ve aileleri ile yemekli toplantıda biraraya gelecek. LÖSEV, lösemili çocuklara ve bu hastalığa dikkat çekmek amacıyla, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası´nı dünya çocuklarına armağan etmiştir. 30 Mayıs 5 Haziran tarihleri arasında olan bu özel hafta dolayısıyla, 1 Haziran 2009 Pazartesi günü, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce´de yaşayan 15 lösemili çocuk ve ailelerine Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün gösteri salonunda bir yemek düzenleyerek; zorlu tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklara ve ailelerine moral ve destek verecek.Yemek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Düzce Mutfağı Yemek Kursu hoca ve kursiyerlerince özel olarak hazırlanacak.