HABERLER
01-01-2010 23:59

Lösemili Çocuklar Unutulmadı

Lösemili Çocuklar Unutulmadı

30 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 8´incisi gerçekleştirilen Lösemili Çocuklar Haftası için Düzce Belediye Başkanlığı da etkinliğe katkıda bulundu.

30 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 8´incisi gerçekleştirilen Lösemili Çocuklar Haftası için Düzce Belediye Başkanlığı da etkinliğe katkıda bulundu. Hafta nedeniyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nde Düzce´de yaşayan lösemili çocuklar ve aileleri biraraya geldiler.

LÖSEV, lösemili çocuklara ve bu hastalığa dikkat çekmek amacıyla, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası´nı dünya çocuklarına armağan etti. Hafta dolayısıyla Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nde bir organizasyon düzenlendi. Düzce´de yaşayan 15 lösemili çocuk ve ailesinin biraraya geldiği yemekli toplantıya, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram, Belediye Meclis Üyeleri Orhan Uçar, Murat Saydam, Hatun Albayrak Şengüloğlu, Düzce Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Işıklı da katıldılar. Yemek sonrasında LÖSEV Sosyal Hizmetler Görevlisi Gülhan Erdil etkinlik hakkında bilgiler verdi. Erdil, dünyada her yıl binlerce çocuğun lösemiye yakalandığına dikkat çekerek " Gelişmekte olan ülkelerde teşhis alan çocukların yarısından fazlası sağlıksız çevre koşulları ve kanserojen maddeler nedeniyle kaybediliyor´ dedi. Daha sonra Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram lösemili çocuklara çeşitli hediyeler verdi.