Minikler Ligi Başladı

Düzce Belediyesi´nin sponsorluğunu üstlendiği Minikler Ligi´nin 2009 sezonu dün yapılan törenle başladı. Düzce Belediyesi Sergi Salonu´da yapılan törene, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Belediye Meclis Üyesi Hatun Albayrak Şengüloğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ile TFF İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay katıldılar.

Bu sezon 11 takımın yer aldığı Minikler Ligi için Düzce Belediyesi´nin sponsor olduğu malzeme dağıtım töreni yapıldı. Minik sporcuların ve kulüp temsilcilerinin katıldığı törende tüm konuşmacılar sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için tüm kurum ve kuruluşların destek vermesi gerektiğini belirttiler. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptığı konuşmada, spora desteklerinin süreceğini ifade etti. Başkan Bayram özetle şu görüşlere yer verdi: " Her Yıl geleneksel hale getirilen Minikler Ligi´ne ilişkin sezon bugün açılıyor. 1 ay sürecek olan Minikler Ligi için çocuklarımızın ne kadar heyecanlı olduklarını biliyoruz.  Küçük çocuklarımızın spora teşvik edilmesi, onların boş zamanlarında sporla uğraşmaları gelişimleri açısından çok önemlidir.  Belediyenin en büyük etkinlikleri arasında sportif etkinlikler gelmektedir. Düzce´de çok önemli bir unsur ise özellikle çocuk ve gençlerin güçlerini olumlu yönlere kanalize etmek, bireysel ve sosyal yönlerinin geliştirilmesidir. Düzce´de ailelerin ve çocukların bu yöndeki girişimlerini ve gayretlerini de takdirle karşılıyoruz. Düzce Belediyesi olarak Minikler Ligi´nin sponsorluğunu üstlendik. Bundan da gurur duyuyoruz. Miniklerimiz buradan aldıkları eğitimlerle ileride çok daha önemli aşamalarda başarılı olacaklardır. Ben Minikler Ligi´nin hayırlı olmasını temenni eder, futbolcusundan, idarecisine, antrenörlerine kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim"