5 Haziran Çevre Günü

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Anıtpark´ta yapılan törenle başladı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Anıtpark´ta yapılan törenle başladı. Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, Çevre ve Orman İl Müdürü Oğuz Bayazıt´ın katıldığı törenlerde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü resim kursu öğretmen ve öğrencileri canlı performans sergilediler.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Anıtpark´da yapılan törenle başladı. Törenlerin ardından Gençlik Merkezi´nde Düzce Üniversitesi tarafından konferans verildi. Anıtpark´daki törenlerde Vali Bülent Kılınç, Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel ile Çevre ve Orman İl Müdürü Oğuz Bayazıt birer konuşma yaptılar. Daha sonra da Çevre ve Orman İl Müdürlüğü tarafından çevreye katkılarından ötürü kişi ve kuruluşlara teşekkür belgesi verildi. DÜZDER de 2009 Güzel çevre Yarışması´nda dereceye girenlere ödüllerini verdi. Etkinlikler içinde tören boyunca Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü resim bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından alanda canlı performans sergilendi. Törenin sonunda ise Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri dans gösterisi yaptı.