Yetiştirme Yurdu Gençlik Etkinliği

Yetiştirme Yurdu´nda barınan çocuklar için Gençlik Haftası etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında ilk olarak Düzce Kasrı´nda Düzce protokolü ile Yetiştirme Yurdunda barınan çocuklar biraraya gelerek yemek yediler.

Her yıl geleneksel hale getirilen Yetiştirme Yurdu Gençlik Haftası etkinlikleri Düzce Kasrı´nda Düzce protokol mensupları ile yurt çocuklarının biraraya gelerek yemek yenilmesi ile başlandı. Yetiştirme Yurdu Geliştirme Derneği tarafından organize edilen yemeğe Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Işıklı, Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Demir ile eşleri katıldılar. Yemek öncesinde Yetiştirme Yurdu Geliştirme Dernek Başkanı Hikmet Demir, etkinliğin geleneksel hale geldiğini vurgulayarak, il yöneticileri ile yurt çocuklarını biraraya getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Yemek sırasında protokol mensupları yurt çocukları ile sohbet ettiler. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yemek masasında yurt çocuklarının sorunlarını dinledi.