Atatürk İÖO ve Ebru Sanatı

Okulların yıl sonu etkinlik sergileri devam ediyor. Atatürk İlköğretim Okulu yıl sonu sergilerini Ebru Sanatı ile renklendirdi. Sergi açılışına Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.

Atatürk İlköğretim Okulu´nun yıl sonu sergi açılışı Düzce Belediye Başkanlığı meydanında yapıldı. Sergide okul öğrencilerinin bir yıl boyunca kurs aldıkları ebru sanatı eserleri sergilendi. Sergide 85 öğrencinin 100 adet ebru eseri izleyenlerin beğenisine sunuldu. Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kardeş sergide yaptığı açıklamada, ebru sanatının geliştirilerek yaygınlaştırılmasına önem verdiklerini belirtti. Serginin açılışını yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, okulların ebru sanatına önem vermelerinin kayda değer olduğunu ifade etti. Başkan Bayram sergideki eserleri dikkatle inceledi ve bir uygulama da yaptı.